Contacteaza-ne: contact@untura-bursuc.ro
Contacteaza-ne +40 733 024 521
Afla ultimele noutati

„Drumul spre Sănătate trece prin Sânul Naturii”

Despre Noi

Compania SC GEZUNDHEIT SRL este infiintata in Romania in 2012, care si-a inceput activitatea in 2014 cu comercializarea produselor rusesti pe baza de untura de bursuc si plante medicinale. Este unica importatoare si detinatoare a mărcii comerciale „SUSTAMED” avand notificare la Serviciul National pentru Plante Medicinale, Aromatice si Produse ale Stupului.

Fiind uimita de efectul terapeutic al unturii de bursuc in cazul maladiei pe care a avut-o, Liudmila Bzovii a realizat ca poate ajuta si alti oameni care se confrunta cu probleme similare. Reflectand in jurul acestei idei, a constientizat ca aceasta viziune se intalneste si se sincronizeaza cu nevoia oamenilor, cu diferite probleme de sanatate. In felul acesta, a luat nastere aceasta mica companie, care si-a largit treptat orizontul. Pentru mai multe informatii accesati interviul Liudmilei Bzovii din Formula AS cu urmatorul link: http://www.formula-as.ro/2014/1108/terapii-alternative-58/untura-de-bursuc-17462

Leziunile si bolile il insoteau pe om dintotdeauna, la fel si medicina traditionala. Dumnezeu a creat lumea in asa fel incat sa gasim in natura tot ce ne trebuie pentru sanatate si echilibrul nostru. Treptat, se acumulau retete utile din proprietatile plantelor, ale animalelor si substantelor minerale, care au fost transmise din generatie in generatie. Deci, avem ca scop sa reimprospatam traditia naturala din batrani.

„SUSTAMED”, există pe piața rusă mai mult de 17 ani, iar din anul 2002 devine cel mai mare producător din Rusia de suplimente alimentare si medicamente pe baza de grasimi ale animalelor sălbatice si de plante mdicinale. Concentrându-se pe efectele fiziologice si farmacologice specifice ale materiilor prime naturale și pe intarirea proprietăților acestora, datorită îmbogățirii cu miere, s-a obținut o linie de resurse unice cu o direcție precisă de acțiune și, drept consecință, efect benefic ridicat asupra sanatatii oamenilor.

Pastrarea maximă a proprietăților initiale ale ingredientelor naturale în produsele marcii comerciale „SUSTAMED” se datorează unui control sistematic, strict, desfasurat pe intregul proces tehnologic. Institutul de Cercetare de Vanatoare de Animale Salbatice, in colaborare cu alte institutii din domeniu, a obtinut date precise cu privire la compoziția grăsimii animalelor sălbatice si la posibilitatile de utilizare ale acestora in productia industrială. Plantele medicinale folosite in produsele marcii comerciale „SUSTAMED” sunt supuse unui control radiologic si îndeplinesc cerințele de igienă necesare.

Materia primă pentru produsele pe baza de grasimi provenite din animalele sălbatice este obținută exclusiv din fermele de vânătoare, care au o licență de stat pentru prada (vanat). Fiecare lot este supus unui strict control veterinar dovedit prin Buletine de sanatate. Intreaga gama de produse fabricate sub marca comerciala „SUSTAMED” este omologata in Rusia iar acum si in Romania. O parte din produse au trecut cu succes verificarile clinice si sunt sustinute de referate pozitive din partea oamenilor de știință.

Marca comerciala „SUSTAMED” actioneaza cu seriozitate si prudenta pentru sustinerea sanatatii clienților săi. De aceea, produsele sale au câștigat încrederea cunparatorilor si au o mare cerere pe piata.

About us

Compania SC GEZUNDHEIT SRL este infiintata in Romania in 2012, care si-a inceput activitatea in 2014 cu comercializarea produselor rusesti pe baza de untura de bursuc si plante medicinale. Este unica importatoare si detinatoare a mărcii comerciale „SUSTAMED” avand notificare la Serviciul National pentru Plante Medicinale, Aromatice si Produse ale Stupului.

Open Hours

Lu-VI: 10 AM – 6 PM
Sambata: 10 AM – 3 PM
Duminica: Inchis

Contacts

Bucuresti
Email: contact@untura-bursuc.ro
Telefon: +40 733 024 521

untura-de-bursuc.ro © 2004 - 2024 Toate drepturile rezervate