Contacteaza-ne: contact@untura-bursuc.ro
Contacteaza-ne +40 733 024 521
Afla ultimele noutati

Preparat PIATRA BROASTEI - proprietati medicinale

Balsam activator pe baza de plante special selectate, utilizate in homeopatie si medicina populara pentru întarirea tesuturilor articulare si musculare si ameliorarea manifestarilor neplacute cauzate de afectarea acestora.

„PIATRA BROASTEI”  elimina durerile locale din articulatii si muschi, previne procesul de depunere a sarurilor,  resoarbe umflaturile articulatiilor afectate, stimuleaza refacerea rapida a tesutului osos si a cartilajului in perioada post-traumatica, relaxeaza contractiile musculare, usureaza miscarea.

 Filago sp. – grup de plante multianuale care cresc in locuri umede de lunca, folosite traditional in homeopatie. Fructele contin gume in componenta carora intra o componenta extrem de pretioasa – sarea de calciu a acidului arabic – un activator puternic al schimbului de minerale (calciu –  fosfor) si reglator al permeabilitatii tesuturilor.

 Camelina sativa – planta oleaginoasa din familia de Cruciferae, numita popular Lubit, ale carei seminte sunt foarte bogate in  vitamina E (care contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ),  vitamine A, K si D, caroten, clorofila A si microelemente (Mg si K, care faciliteaza relaxarea musculara si activarea fermentilor care regleaza metabolismul glucidic si procesele energetice la nivel celular).

 Comarum palustre – contine polizaharide cu actiune benefica impotriva proceselor inflamatorii care afecteaza sanatatea, structura si functionarea normala a articulatiilor.

Actiune:

  • amelioreaza durerile locale din articulatii si muschi si previne depunerea de saruri.
  • ajuta la îmbunatatirea circulatiei sanguine si limfatice si stimuleaza metabolismul.
  • elimina contractura musculara, oboseala, edemele, creste numarul de miscari active.
  • mareste potentialul energetic al punctelor bioactive din corp, reduce starea de disconfort.
  • contribuie la nutritia tesuturilor conjunctive care intra in alcatuirea articulatiilor.

Contraindicatii: Intoleranta individuala la componentele balsamului.

About us

Compania SC GEZUNDHEIT SRL este infiintata in Romania in 2012, care si-a inceput activitatea in 2014 cu comercializarea produselor rusesti pe baza de untura de bursuc si plante medicinale. Este unica importatoare si detinatoare a mărcii comerciale „SUSTAMED” avand notificare la Serviciul National pentru Plante Medicinale, Aromatice si Produse ale Stupului.

Open Hours

Lu-VI: 10 AM – 6 PM
Sambata: 10 AM – 3 PM
Duminica: Inchis

Contacts

Bucuresti
Email: contact@untura-bursuc.ro
Telefon: +40 733 024 521

untura-de-bursuc.ro © 2004 - 2024 Toate drepturile rezervate