Contacteaza-ne: contact@untura-bursuc.ro
Contacteaza-ne +40 733 024 521
Afla ultimele noutati

Cura cu Fructul Rosu in bolile cancerigene

Fructul rosu este recomandat in cazul cancerului datorita continutului sau bogat in substante cu proprietati antioxidante si antiinflamatorii. Acesta contine carotenoizi, flavonoide, polifenoli si vitamina C, care au capacitatea de a neutraliza radicalii liberi si de a reduce inflamatia in organism.

Radicalii liberi sunt molecule instabile care pot provoca daune la nivel celular, inclusiv leziuni ale ADN-ului, ceea ce poate duce la aparitia si dezvoltarea cancerului. Antioxidantii prezenti in fructul rosu ajuta la neutralizarea acestor radicali liberi, reducand astfel riscul de aparitie a cancerului.

De asemenea, fructul rosu contine compusi cu potential anticancerigen, cum ar fi antrachinonele si polizaharidele, care au demonstrat efecte inhibitoare asupra cresterii celulelor canceroase in studiile de laborator.

Totodata, unele cercetari au sugerat ca fructul rosu poate avea un efect benefic asupra sistemului imunitar, ajutand organismul sa lupte impotriva cancerului prin stimularea raspunsului imunitar.

Este important sa mentionam ca fructul rosu nu poate fi considerat un tratament sau o solutie miraculoasa impotriva cancerului. Este recomandat sa se consulte intotdeauna un specialist inainte de a utiliza orice tip de supliment alimentar sau tratament complementar in cazul unei afectiuni grave precum cancerul. Tratamentul cancerului trebuie sa fie supervizat si ghidat de catre profesionisti medicali specializati.

About us

Compania SC GEZUNDHEIT SRL este infiintata in Romania in 2012, care si-a inceput activitatea in 2014 cu comercializarea produselor rusesti pe baza de untura de bursuc si plante medicinale. Este unica importatoare si detinatoare a mărcii comerciale „SUSTAMED” avand notificare la Serviciul National pentru Plante Medicinale, Aromatice si Produse ale Stupului.

Open Hours

Lu-VI: 10 AM – 6 PM
Sambata: 10 AM – 3 PM
Duminica: Inchis

Contacts

Bucuresti
Email: contact@untura-bursuc.ro
Telefon: +40 733 024 521

untura-de-bursuc.ro © 2004 - 2024 Toate drepturile rezervate