Fructul Rosu
Toate fructele sunt bogate in nutrienti si substante benefice , insa nu in cantitatile continute de FRUCTUL ROSU- campion absolut al sanatatii.
Cunoscut sub numele indigen buah merah, acest fruct tropical creste doar in insula Papua din arhipelagul Noua Guinee si are o lunga istorie de utilizare in medicina traditionala indoneziana, oferind multiple beneficii organismului uman. Fructul rosu este bogat in substante de maxima importanta pentru sanatate: carotenoizi, acizi grasi esentiali, tocoferoli, flavonoide, polifenoli, pectine, Vitamina C etc.
Carotenoizii sunt substante cu efecte antioxidante si antiinflamatorii ce ajuta la prevenirea si tratamentul bolilor cronice ca diabetul, bolile de inima si cancerul. Acizii grasi Omega - 3, Omega - 6 si Omega - 9 sunt vitali pentru sanatate, actiunea lor antiinflamatoare ajutând la mentinerea sanatatii creierului si a inimii, dar si la imbunatatirea sanatatii pielii si a parului.
Tocoferolii (precursori ai Vitaminei E) au efecte antiinflamatorii si antioxidante care protejeaza membranele celulare.
Flavonoidele au proprietati antiinflamatorii si antioxidante de exceptie, fiind utile in scaderea tensiunii arteriale si reducerea riscului de boli cardiace, accidente vasculare cerebrale si cancere.
Polifenolii au efecte antiinflamatorii si antioxidanteimportdnte, având puterea sa imbunatateasca sanatatea inimii, a sistemului vascular si a sistemului nervos.
Pectinele ajuta la sanatatea tractului intestinal si scade nivelului de colesterol din sânge.
Vitamina C este esentiala pentru sanatatea sistemului imunitar, luptând impotriva infectiilor de orice fel, insa are si proprietati antioxidante puternice, care protejeaza celulele de daunele provocate de radicalii liberi, reducând riscul dezvoltarii bolilor cronice si a cancerului.
Printre cele mai frecvente probleme de sanatate care pot fi imbunatatite cu ajutorul fructului rosu se numara afectiunile inimii si ale sistemului circulator, artrita si alte boli inflamatorii, diabetul, cancerul, problemele imunitare, bolile cu deficit imunitar, problemele pielii si ale parului.
De exemplu, intr-un studiu realizat pe 120 subiecti cu sindrom metabolic, consumul de extract de fruct rosu timp de opt saptamâni a dus la scaderea nivelului de zahar din sânge si a tensiunii arteriale, precum si la imbunatatirea parametrilor inflamatori si lipidici! in urma cercetarilor s-a ajuns la concluzia ca extractul din fructul rosu reduce riscul de dezvoltare a bolilor cronice, a hipertensiunii arteriale, a bolilor cardiace, a diabetului si a cancerului, ceea ce il recomanda nu doar pentru un stil de viata echilibrat si activ, ci si pentru prevenirea afectiunilor moderne.
Mod de utilizare: adulti si copii cu varsta pe 12 ani - câte 2 capsule de câte 3 ori/zi, dupa mese, sau conform recomandarii consultantului de specialitate. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic!
Nu se recomanda administrarea copiilor sub 12 ani, femeilor insarcinate sau care alapteaza, persoanelor care sufera de alergii la oricare dintre ingrendientele produsului si persoanelor care sufera de diferite actiuni ce necesita tratament medicamentos.
Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos!
Extractul din fructul rosu este disponibil in cutii cu 60 de capsule a 500 mg si poate fi procurat din magazinele cu produse naturiste din tara.